Proffsvagn, specialbygge eller fritidsvagn? Vi har det du behöver...

Work Ready

PROFFSVAGNAR

Med vårt utbud av arbetsvagnar för entrepenörer och företagare kan vi erbjuda lösningar för transport tunga och stora maskiner, fordon, utrustning eller material!
Med ett stort utbud av vagnar och möjlighet för eftermontering och specialanpassning kan vi leverera en lösning som passar just ditt behov!

Innovation

SPECIAL-BYGGNATIONER

Med erfarna konstruktörer, välutrustad verkstad och möjlighet att registrera nybyggda vagnar som yrkesmässig tillverkare finns inga hinder för dina idéer.
Vi löser allt från enkel eftermontering av utrustning, till kompletta byggnationer!

Flexibilitet

FRITIDSVAGNAR

Med ett brett utbud av standardvagnar kan vi möta behovet för alla dina fritidsaktiviteter och personliga behov. Monterar du dessutom din vagn med utrustning från våra tillbehörslistor så får du akta dig för avundsjuka blickar från grannarna!

Kostnadseffektivt

Med bra lösningar, konkurrenskraftiga priser, låga skatter och fördelaktigt leasingsupplägg blir släpvagnen en mycket kostnadseffektiv lösning i din verksamhet!

Beprövad Teknik

Med svensktillverkade vagnar från Fogelsta och Brenderup Group, i kombination med vår erfarenhet av konstruktion och eftermontering, får du en pålitlig och funktionell vagn med hög byggkvalité!

Vinnande koncept

Våra proffsvagnar för entrepenörer erbjuder bred flexibilitet i användande, ingen dedikerad dragbil, ekonomiska incitament, och inga privata straffbeskattningar.

Prestera på topp!

Effektivisera din arbetsdag, förbättra företagets ekonomi, förenkla dina transporter och öka din flexibilitet.

Senast tillagda lagerfordon

Bläddra bland våra senasate vagnar på väg in!

Finansiering

Utrustning

Öppettider:

Måndag – Fredag: 07:30 – 16:00
Lördag – Söndag: Stängt

För bokning av demo och visning utanför ordinarie öppettider, vänligen kontakta oss via mail eller telefon så hjälper vi dig.

Finansiering

Hitta oss

220st

Olika grundchassin

25000st

Olika tillbehör

100%

Kundfokus

13

Års erfarenhet

Back to top